Even voorstellen

 

Dakkapel

Dakkapel

Aanbouw 80 m²

Aanbouw in Heemskerk

Staalconstructie

Staalconstructie achtergevel

 

 

 

Find us on facebook

Wie zijn wij

 Aannemersbedrijf Driessen &Kooij is sinds 1999 gevestigd in Beverwijk, gedreven door ambitie en enthousiasme zijn Arie Driessen en Harry Kooij de uitdaging aangegaan om een onderneming op te zetten die aandacht heeft voor haar opdrachtgevers en het leveren van kwaliteit. Het opereren als aanspreekpunt tijdens de bouw, tussen de verschillende partners, en het ontzorgen van de opdrachtgever is een belangrijk item voor het bouwteam van Aannemersbedrijf Driessen & Kooij, dit alles om samen het beste resultaat tot stand te kunnen brengen. 


Waar staan wij voor

Het team van Aannemersbedrijf Driessen & Kooij staat met ruim 30 jaar ervaring voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden met uw bouw of verbouw plannen. vanaf het eerste initiatief kunnen wij u adviseren over b.v. de bouwmethode, de te gebruiken materialen, wel of geen vergunning enz, enz. Voorop staat dat er een chemie ontstaat waarbij u als opdrachtgever maar ook wij als uitvoerende partner een gevoel van saamhorigheid krijgen met de intentie om een prachtig project af te leveren of dit nu groot of heel klein is.


 

Wat doen wij

Aannemersbedrijf Driessen & Kooij is een allround aannemersbedrijf voor de particuliere en zakelijke markt die werken uitvoert als hoofdaannemer maar ook als onderaannemer actief is. Voor de particuliere markt bestaan onze werkzaamheden voornamelijk uit: het plaatsen van nieuwe kozijnen in hout kunststof of aluminium, plaatsen van dakkapellen en dakopbouwen, plaatsen van een aanbouw of klein en groot onderhoud aan de woning. Voor de zakelijke markt bestaan onze werkzaamheden uit: onderhoud en kleine verbouwingen aan bedrijfsgebouwen en winkels en het uitvoeren van werkzaamheden in onderaanneming